Danny Bunthof Interieurbedenker
Welkom thuis!

Welkom!

Perfectionistisch, goed op de hoogte en creatief, zo zou ik mezelf willen noemen. Met mijn achtergrond als interieurontwerper en bouwkundig ingenieur heb ik op veel gebieden kennis opgedaan. Gebieden die nauw met elkaar verbonden zijn, maar ook enorm met elkaar kunnen botsen. De kunst is dan ook om alle onderdelen bij elkaar te brengen zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Beter nog; waardoor het ontwerp versterkt wordt. 

Ik schets graag mijn ideeën, gewoon op papier, met een pen of potlood. Verschillende varianten om zo tot het beste ontwerp te komen. Toch mag het gebruik van diverse computerprogramma’s niet ontbreken. Dit helpt om een ontwerp beter te doorgronden en verder uit te werken. Bovendien is het makkelijker een opdrachtgever in het ontwerp mee te nemen,

Mijn interesses zijn breed, zoals blijkt uit mijn opleidingen. Maar met name het vertalen van verschillende wensen en eisen van een opdrachtgever, naar een passend ontwerp, past zeer goed bij me. Hoe meer randvoorwaarden, hoe groter de uitdaging, hoe beter het uiteindelijke ontwerp.

 • Maatwerkkeuken Utrecht detail_1
  Maatwerkkeuken Utrecht detail_1
 • Ontvangstal Woerden 2
  Ontvangstal Woerden 2
 • Tuinwoning Utrecht keuken
  Tuinwoning Utrecht keuken
 • Woonhuis Nistelrode badkamer detail
  Woonhuis Nistelrode badkamer detail